12 december 2015, om 15:30, Hotel van der Valk Hoorn | Hotel van der Valk Hoorn

Regiodag PvdA in Hotel van der Valk Hoorn

Beste partijgenoten,

De PvdA Noord-Holland organiseert op zaterdag 12 december 2015 een regiodag over de transities. De transitie houdt in dat verantwoordelijkheden van de provinciale en landelijke overheid per 1 januari 2015 zijn overgedragen aan de gemeenten. Dit vanuit de overtuiging dat als je de zorg en dienstverlening allemaal op gemeentelijk niveau organiseert de kwaliteit door betere afstemming en de efficiency omhoog gaat.

We zijn nu bijna 1 jaar op weg en de vraag is : wat is er van terecht gekomen ? Vanuit diverse invalshoeken willen wij hier naar kijken , ervaringen delen en met u van gedachten wisselen. 

De bijeenkomst begint om 10.00 uur. In het ochtenddeel besteden we aandacht aan de transities en in de middag vindt de gewestelijke vergadering plaats over het jaarplan en de begroting voor 2016. 

Inleidingen worden verzorgd door Ben Blonk, wethouder Schagen, Cees Huisman, voorzitter van de Raad van Bestuur van MEE Noordwest-Holland, Marith Volp, Tweede Kamerlid, Jetty Voermans, zelfstandig adviseur, fractievoorzitter Zeevang en lid van het ouderennetwerk PvdA.

Locatie : Hotel Hoorn, Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn (NH) Er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer  vanaf Centraal Station Hoorn Connexxionbus 12 richting Zwaag

Deze regiodag wordt georganiseerd door Sandra Doevendans, Rian van Dam en Rina van Rooij. Dagvoorzitter : Rina van Rooij